Themafeest, andere sfeer, in
stijl,
er even helemaal uit |
|
Zelf tapas leren maken (workshop) |
Iedere tweede dinsdag van de maand!
Een tapasmaal: de gezelligste vorm van eten met bijvoorbeeld
vrienden en leuk om te bereiden voor een feestje. Tapas zijn kleine
hapjes of gerechtjes bestaande uit bijvoorbeeld vis, vlees, groenten
en olijven. Men kiest datgene wat hij of zij lekker vindt en stelt
zo een feestmaal samen. Een goed glas wijn maakt het geheel af.
Veel tapas zijn gemakkelijk thuis te maken, maar je moet natuurlijk
wel even weten hoe. Daarom organiseert ’t Vosje & van
der Linde haar eigen tapasworkshop voor iedereen die van een lekker
hapje houdt!
Programma's
De middag begint met een introductie op de Spaanse keuken en een
uitleg over de verschillende tapas en hun recepturen. Vervolgens
gaat iedereen in kleine groepjes aan de slag om een uitgebreid "tapasbuffet" te
bereiden. Van de chefkok leert u de kneepjes van het vak. Aan het
eind van de middag, wanneer al het lekkers is bereid, is het tijd
om elkaars resultaten uitgebreid te proeven. Dit gaat uiteraard
gepaard met lekkere wijnen. Tijdens de middag heeft u alle gelegenheid
om vragen te stellen en bij elkaar te kijken hoe het gaat. Verder
krijgt u als aanvulling een leuk kookboekje mee naar huis met alle
tapasrecepten die door de groep gemaakt zijn. Dit boekje bevat
daarnaast nog een aantal leuke wetenswaardigheden en tips rondom
tapas en de spaanse keuken.
Waar en wanneer: De workshop wordt gehouden in ’t
Vosje & van
der Linde te Oude Tonge. Ze begint om 13.00 uur en eindigt rond
17.00 uur.
De workshop kost 55,- euro per persoon. Deze prijs is inclusief
ontvangst met drankje, tapasdiner met wijn en kookboekje. Aantal
deelnemers is 10 personen.
Groepen van 10 personen kunnen ook reserveren voor de andere dinsdagen.
U kunt zich online aanmelden.
Lokaties: Cafe-restaurant ’t Vosje te Oude Tonge
Catering productie keuken te Oude Tonge
Programma
12.30 Ontvangst met koffie
13.00- 13.15 Uitleg verloop middag
13.15- 13.30 Toelichting bij gerechten
13.30- 13.45 Indeling werkplek
13.45- 15.30 Koken
15.30- 15.45 Opruimen & tafeldekken & buffet neerzetten.
15.45- 16.30 Diner & nabespreken.
Informatie
en/of boeking >>
|
|
Stampot of Tapaz vaart te Rotterdam |
Aan
boord van ons partyschip de Ameland, verzorgen wij stamppot-vaarten
van oktober tot maart en Tapaz vaarten in de zomermaanden. De boekingen
hiervoor worden verzorgt door Does-it. kijk hiervoor op
www.rotterdamboot.nl u
kunt rechtstreeks bij hun boeken, vervolgens komen wij
u weer tegen op tijdens de vaart, als wij onze culinaire
lekkernijen en consumpties aan u serveren.
Informatie
en/of boeking >>
|
|
|
HOT TIPS |
Niet
gevonden wat u zocht?
Partyboten
Personeelsfeest
Feest
locaties
Boeken
en/of informatie |
|
|